PERSEKITARAN POLITIK `GHAIRU SOLEHAH` MENYERLAHKAN MINDA KOLOT PEMERINTAH MALAYSIA

BEZA PAKATAN RAKYAT DAN BARISAN NASIONAL SEMASA MEMERINTAH PULAU PINANG

BEZA PAKATAN RAKYAT DAN BARISAN NASIONAL SEMASA MEMERINTAH PULAU PINANG
lu pikir la sendiri...

NAK CEPAT.. KLIK ARTIKEL DI BAWAH

PROGRAM I`TIKAF DAN QIAMULLAIL DI MASJID AT TAQWA.. PADA 26 HB MAC 2010 NI.. JANGAN LUPA..

PROGRAM I`TIKAF DAN QIAMULLAIL DI MASJID AT TAQWA.. PADA 26 HB MAC 2010 NI.. JANGAN LUPA..
Program anjuran Urusan Ulamak PAS Kawasan Kepala Batas bertujuan untuk menyemarakkan suasana mahabbah dan ukhuwwah di kalangan ahli jamaah Islam...stiap Jumaat minggu ke 4.. sama2lah kita semua memberi sumbangan...

SETIAP AHLI PAS PERLU MENJADI AHLI USRAH

SETIAP AHLI PAS PERLU MENJADI AHLI USRAH
Jommmmmmmmmmmm join usrah..

APE CITE NI

APE CITE NI
Hati yang tenang dan tenteram dipenuhi dengan amalan zikir ilallah yang berterusan..

Monday, May 23, 2011

Ketua Hakim Negara Kritikal Terjatuh

Ketua Hakim Negara Kritikal Terjatuh Dan Beliau Masih Terima Rawatan Di Institut Jantung Negara

 

from Pahang Daily Online

KUALA LUMPUR, 23 Mei - Ketua Hakim Negara, Tun Zaki Tun Azmi (foto) dipercayai berada dalam keadaan kritikal setelah terjatuh di Wad ED, Hospital Putrajaya pagi ini. Beliau dipercayai mengidap tekanan darah rendah dan komplikasi jantung, lapor Utusan Malaysia. Bagaimanapun, beliau kini dilaporkan dibawa ke Institut Jantung Negara (IJN) untuk rawatan susulan. Difahamkan, keluarganya kini mahukan privasi dan tidak mahu bercakap dengan pihak media buat masa ini. Zaki, 66, dilantik sebagai ketua hakim negara yang keenam pada 21 Oktober 2008, menggantikan Tun Abdul Hamid Mohamed. Beliau juga berkhidmat sebagai hakim mahkamah persekutuan dan presiden mahkamah rayuan.

[Senario yang berlaku ini sungguh mengejutkan sebenarnya. Sebelum ini Ketua Polis Negara dimasukkan ke wad akibat sakit dan kini Ketua Hakim Negara pula. Masih kita ingat ketika Peguam Negara kritikal sebelum meninggal dunia dulu. Apapun, kami doakan semoga Tun Azmi cepat sembuh dan dapat kembali menunaikan tanggungjawab dengan penuh amanah. Insiden Hakim Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur yang tiba-tiba menerima semua bahan bukti kes liwat yang telah ditolak iaitu Tuala Good Morning, Air Mineral dan Berus Gigi pernah dikaitkan dengan arahan "Ketuanya". Apakah ini satu balasan oleh Allah kepada manusia yang khianat kepada amanah yang telah diberikan itu].

http://www.pahangdaily.blogspot.com

 

3:21 PM

Mahkamah nafi Tun Zaki jatuh di hospital

 

from Malaysiakini

Sebaliknya, pegawai perhubungan awam Mahkamah Persekutuan berkata ketua hakim negara itu ke Hospital Putrajaya pagi ini untuk pemeriksaan kesihatan dan telah dirujuk ke IJN untuk mendapat rawatan lanjut.

 

No comments: