PERSEKITARAN POLITIK `GHAIRU SOLEHAH` MENYERLAHKAN MINDA KOLOT PEMERINTAH MALAYSIA

BEZA PAKATAN RAKYAT DAN BARISAN NASIONAL SEMASA MEMERINTAH PULAU PINANG

BEZA PAKATAN RAKYAT DAN BARISAN NASIONAL SEMASA MEMERINTAH PULAU PINANG
lu pikir la sendiri...

NAK CEPAT.. KLIK ARTIKEL DI BAWAH

PROGRAM I`TIKAF DAN QIAMULLAIL DI MASJID AT TAQWA.. PADA 26 HB MAC 2010 NI.. JANGAN LUPA..

PROGRAM I`TIKAF DAN QIAMULLAIL DI MASJID AT TAQWA.. PADA 26 HB MAC 2010 NI.. JANGAN LUPA..
Program anjuran Urusan Ulamak PAS Kawasan Kepala Batas bertujuan untuk menyemarakkan suasana mahabbah dan ukhuwwah di kalangan ahli jamaah Islam...stiap Jumaat minggu ke 4.. sama2lah kita semua memberi sumbangan...

SETIAP AHLI PAS PERLU MENJADI AHLI USRAH

SETIAP AHLI PAS PERLU MENJADI AHLI USRAH
Jommmmmmmmmmmm join usrah..

APE CITE NI

APE CITE NI
Hati yang tenang dan tenteram dipenuhi dengan amalan zikir ilallah yang berterusan..

Monday, March 21, 2011

Assalamualaikum


Assalamualaikum,
 
Apa khabar awak sekarang.Saya harap awak sihat. Saya tahu mail yang saya hantar pada awak membuatkan awak keliru kerana kita tidak pernah menghubungi antara satu sama lain sebelum ini.  Saya hubungi awak kerana saya mahu awak kendalikan business ini kepada saya kerana transaksi ini akan menjadi kerjasama business yang lama diantara kita berdua. Pertama sekali yang ingin memperkenalkan diri saya kepada awak. Nama saya Azura Binti Abdul Rahim  daripada Pahang  Malaysia. Sekarang saya bekerja dengan Gemstones Company di United Kingdom. Saya telah bekerja di sini selama 5 tahun. Business ini adalah untuk company yang saya bekerja sekarang, jadi dengan peluang yang baik ini, saya mahu ambil kesempatan ini untuk menambahkan pendapatan saya dan juga awak. Jadi saya hubungi awak kerana saya tidak mahu terlepas peluang untuk dapatkan tambahan pendapatan sekarang.  Jadi saya mahu awak jadi sebagai pembekal bagi produk kami iaitu (ROUGH WHITE OPAL STONE) kepada company saya bekerja sekarang. Oleh itu, kita berdua ada peluang untuk tambahkan pendapatan daripada business ini.  Produk ini (ROUGH WHITE OPAL STONE) digunakan untuk mengilatkan rantai, rantai jam tangan, gelang tangan, dan sebagainya. Untuk pengetahuan awak juga, company saya tidak mempunyai contact pembekal di Malaysia dan pembekal kami yang sebelum ini sudah tamat kontraknya selama 5 tahun dengan company kami dan dia juga cuba untuk memohon untuk menambah lagi kontrak bersama company kami.

Selepas dia tamat kontrak bersama company kami, sesiapapun sekarang boleh menjadi pembekal kepada company kami. Ini adalah alasan kenapa saya hubungi awak dan  menawarkan business ini kepada awak untuk kendalikan untuk saya. Apa yang harus saya buat sekarang adalah saya akan maklumkan contact awak kepada company yang awak akan membekalkan produk tersebut dengan harga yang terendah kepada company kami. Company saya  akan membeli produk tersebut dengan harga $5,700usd untuk satu kilogram, manakala harga produk tersebut di Malaysia  adalah $2,700usd untuk satu kilogram. Jadi saya mahu awak bagitahu pada company saya yang awak akan bekalkan produk tersebut dengan harga $5,500 untuk satu kilogram. Ini adalah kerana company saya perlukan 300 hingga 500kg setiap 2 bulan. Oleh itu, saya mahu awak maintain jadi agen diantara pembekal di Malaysia dan company saya. Untuk pengetahuan awak juga ini adalah business besar di mana hanya kita berdua sahaja akan berkongsi keuntungan bersama, oleh itu saya perlukan kerjasama awak untuk menjayakan business ini sekarang.
 
Insyallah saya akan bagi pada awak banyak lagi infomasi tentang business ini jika awak mahu terus menjadi agen untuk membekalkan produk tersebut kepada company saya. Insyallah saya akan cuba untuk selamatkan kontrak awak sebagai pembekal kepada company saya bekerja ini. Berdasarkan kepada perkongsian kita, 50% untuk saya dan 50% untuk awak berdasarkan kuantiti yang company saya beli. Tugas awak sekarang adalah tolong contact dan bagitahu pada Director saya yang awak dapat jadi pembekal produk tersebut iaitu dengan menjual produk tersebut dengan harga$5,500usd untuk satu kilogram kepada company. Tolong maklumkan semula pada saya setelah awak dapat dan baca mail ini,  jadi saya akan bagi contact pembekal di Malaysia tersebut pada awak. Jadi selepas itu awak boleh hubunginya dan tanya padanya samada dia masih ada stok produk tersebut untuk bekalkan pada awak sebelum Director company saya hantar manager saya ke Malaysia untuk beli produk tersebut daripada awak. Saya harap dapat mendengar jawapan daripada awak nanti. Terima kasih.
 
Rgds
Azura.

No comments: