PERSEKITARAN POLITIK `GHAIRU SOLEHAH` MENYERLAHKAN MINDA KOLOT PEMERINTAH MALAYSIA

BEZA PAKATAN RAKYAT DAN BARISAN NASIONAL SEMASA MEMERINTAH PULAU PINANG

BEZA PAKATAN RAKYAT DAN BARISAN NASIONAL SEMASA MEMERINTAH PULAU PINANG
lu pikir la sendiri...

NAK CEPAT.. KLIK ARTIKEL DI BAWAH

PROGRAM I`TIKAF DAN QIAMULLAIL DI MASJID AT TAQWA.. PADA 26 HB MAC 2010 NI.. JANGAN LUPA..

PROGRAM I`TIKAF DAN QIAMULLAIL DI MASJID AT TAQWA.. PADA 26 HB MAC 2010 NI.. JANGAN LUPA..
Program anjuran Urusan Ulamak PAS Kawasan Kepala Batas bertujuan untuk menyemarakkan suasana mahabbah dan ukhuwwah di kalangan ahli jamaah Islam...stiap Jumaat minggu ke 4.. sama2lah kita semua memberi sumbangan...

SETIAP AHLI PAS PERLU MENJADI AHLI USRAH

SETIAP AHLI PAS PERLU MENJADI AHLI USRAH
Jommmmmmmmmmmm join usrah..

APE CITE NI

APE CITE NI
Hati yang tenang dan tenteram dipenuhi dengan amalan zikir ilallah yang berterusan..

Saturday, June 27, 2009

MANEK URAI : PENYAMARAN : BAPAK SEGALA KEJAHATAN MUNCUL..


Salam ... du`at yang berbahagia...
Percayalah wahai du`at sekelian.. bapak segala kejahatan akan muncul di Manek Urai.. UMNO dan sekutunya UBN akan melakukan apa sahaja cara tidak kira halal atau haram untuk memastikan mereka menang dalam pilihanraya kecil ini... Saya ambil copy paste tulisan di bawah ini dari blog lain yang saya rasa ia telah sedang dan akan berlaku dengan lebih tersusun lagi penyamaran UMNO dalam mengambil hati pengundi Manek Urai..
Mereka akan menjadikan penduduk Manek Urai sebagai "anak emas" dalam masa terdekat ini. Oleh itu kepada pengundi Manek Urai, buatlah persiapan sebab anda akan menerima tetamu2x `yang baik-baik belaka`. Mereka akan masuk kampung dengan berkain pelikat, berbaju melayu, berkopiah, sangat-sangat baik hati.

Mereka ini seorang yang zuhud, suka menolong masyarakat kampung, tidak suka bermewah.
Mereka telah tinggalkan jam rolex, ulysse nardin, IWC, pen montblanc, tie gucci, kasut bally, semata-mata untuk bersama anda dan memahami bagaimana penderitaan anda. Mereka sekarang sedang berusaha menghafal satu dua hadis, sepotong dua ayat al-quran, sebab mereka merasa telah terlalu jauh dari Al-Quran dan Sunnah.

Terimalah mereka dengan hati terbuka jangan sakiti mereka. Kita boleh berbicara dengan mereka, tetapi kalau ada hasrat nak bersatu dengan mereka, bak kata orang London "Unity Government" lupakannya dan flush kan idea tersebut kedalam jamban.

Kepada sahabat di Penanti sorilah sebab tetamu ni; tak singgah ditempat anda.

Pada sahabat-sahabat dikawasan lain spt Bachok, Marang, Rhu Rendang, minta maaf juga, disebabkan Manek Urai dah jadi anak emas, anda hanya layak jadi anak tiri. So, kalau anda terima tetamu ini dimasa akan datang, maka berhati-hatilah.

Akhir kata syabas penduduk Manek Urai, semoga anda berubah wajah dua minggu lagi. "
Para Du`at sekelian... bertugaslah di Manek Urai sebagai petugas yang begitu arif dalam selok belok politik pilihanraya `ghairu solehah` ini... Penyamaran mereka itu laksana seekor sesumpah hidup yang sedang mencari mangsa ... Inilah yang dinamakan `RAKSUL KHABA`ITH` iaitu bapak segala kejahatan atau kemungkaran muncul di Manek Urai dalam menagih simpati rakyat untuk berkuasa ...
Sekian .. Wassalam

No comments: