PERSEKITARAN POLITIK `GHAIRU SOLEHAH` MENYERLAHKAN MINDA KOLOT PEMERINTAH MALAYSIA

BEZA PAKATAN RAKYAT DAN BARISAN NASIONAL SEMASA MEMERINTAH PULAU PINANG

BEZA PAKATAN RAKYAT DAN BARISAN NASIONAL SEMASA MEMERINTAH PULAU PINANG
lu pikir la sendiri...

NAK CEPAT.. KLIK ARTIKEL DI BAWAH

PROGRAM I`TIKAF DAN QIAMULLAIL DI MASJID AT TAQWA.. PADA 26 HB MAC 2010 NI.. JANGAN LUPA..

PROGRAM I`TIKAF DAN QIAMULLAIL DI MASJID AT TAQWA.. PADA 26 HB MAC 2010 NI.. JANGAN LUPA..
Program anjuran Urusan Ulamak PAS Kawasan Kepala Batas bertujuan untuk menyemarakkan suasana mahabbah dan ukhuwwah di kalangan ahli jamaah Islam...stiap Jumaat minggu ke 4.. sama2lah kita semua memberi sumbangan...

SETIAP AHLI PAS PERLU MENJADI AHLI USRAH

SETIAP AHLI PAS PERLU MENJADI AHLI USRAH
Jommmmmmmmmmmm join usrah..

APE CITE NI

APE CITE NI
Hati yang tenang dan tenteram dipenuhi dengan amalan zikir ilallah yang berterusan..

Saturday, June 27, 2009

CALON PAS MANEK URAI ABANG KAWAN KU..


Salam ..Du`at sekelian...

Alhamdulillah calon PAS untuk pilihanraya kecil Manek Urai telah diketahui.. Rupa-rupanya beliau adalah abang kepada kawanku iaitu Sdr Fauzi Abdullah.. Kawanku ..namanya Razali Abdullah seorang Registered Surveyor terkenal di Pulau Pinang yang merupakan ahli Majlis Perbandaran Pulau Pinang sekarang ni..

Muka depa dua sebijik sama saja.... Sebenarnya selepas saya pulang dari mengerjakan umrah baru-baru ni.. saya menelefon kawan saya ni.. Razali ni.. saya tanya dia ..tak jadi calon kah di Manek Urai ni.. kerana dia pun pernah menjadi penyelia DUN Gaal sebelum ni... Razali bagi tau kat saya.. nama dia berada pada rangking ke 5.. tapi abang dia .. Fauzi .. berada pada rangking pertama selain daripada seorang lagi calon popular iaiti Sdr Basit Abd Rahman , abang kepada YDP Kuala Kerai yang baru, Us Abd Latif Abd Rahman...

Mohd Fauzi Abdullah dipilih sebagai calon PAS dalam pilihanraya kecil DUN Manek Urai 14 Julai ini. Fauzi yang berusia dalam lingkungan 40-an adalah seorang peniaga ikan dan anak tempatan.Selain jawatan bendahari, beliau juga bertanggungjawab sebagai pengerusi Majlis Tindakan DUN (MTD) Guchil - juga terletak dalam parlimen Kuala Krai.

Mursyidul Am PAS, Datuk Nik Aziz Nik Mat yang juga menteri besar Kelantan telah mengumumkan sebentar tadi di Markaz PAS Kampung Manek Urai Baru.

Sekian Wassalam...

No comments: