PERSEKITARAN POLITIK `GHAIRU SOLEHAH` MENYERLAHKAN MINDA KOLOT PEMERINTAH MALAYSIA

BEZA PAKATAN RAKYAT DAN BARISAN NASIONAL SEMASA MEMERINTAH PULAU PINANG

BEZA PAKATAN RAKYAT DAN BARISAN NASIONAL SEMASA MEMERINTAH PULAU PINANG
lu pikir la sendiri...

NAK CEPAT.. KLIK ARTIKEL DI BAWAH

PROGRAM I`TIKAF DAN QIAMULLAIL DI MASJID AT TAQWA.. PADA 26 HB MAC 2010 NI.. JANGAN LUPA..

PROGRAM I`TIKAF DAN QIAMULLAIL DI MASJID AT TAQWA.. PADA 26 HB MAC 2010 NI.. JANGAN LUPA..
Program anjuran Urusan Ulamak PAS Kawasan Kepala Batas bertujuan untuk menyemarakkan suasana mahabbah dan ukhuwwah di kalangan ahli jamaah Islam...stiap Jumaat minggu ke 4.. sama2lah kita semua memberi sumbangan...

SETIAP AHLI PAS PERLU MENJADI AHLI USRAH

SETIAP AHLI PAS PERLU MENJADI AHLI USRAH
Jommmmmmmmmmmm join usrah..

APE CITE NI

APE CITE NI
Hati yang tenang dan tenteram dipenuhi dengan amalan zikir ilallah yang berterusan..

Wednesday, December 24, 2008

Tulisan bloggers boleh menjatuhkan kerajaan? Betul ke... Adakan pertemuan bloggers `semi amatur`- Pendakwah Kontemporari

Salam semua... Bloggers pendakwah kontemporari....

Apabila meneliti beberapa tulisan bloggers yang dikenali mahupun yang tak dikenali ... yang baru mahupun yang sudah lama ber`blogging`...yang hebat mahupun yang akan jadi hebat selepas ini.. yang sentimental mahupun yang aggresif... yang semangat mahupun yang kejap semangat kejap tak semangat nak menulis... yang kejap ada idea kejap tak ada idea...kejap tulisan menarik kejap `tak tahu arah tuju` tulisan tu... ada yang serius ada juga just memenuhi masa lapang... ada yang memahami tulisan merupakan salah satu wasilah dakwah berkesan dan ada juga yang artikelnya dah berpuluh-puluh keluar dalam newspapers....yang berlokasi di kawasan Utara ini... saya berpandangan elok diadakan pertemuan informal di antara kita semua.. bloggers pendakwah kontemporari... untuk kebaikan kita bersama dan Ummah keseluruhannya...
  • Pertemuan yang boleh kita namakan apa saja.. Usrah ke... Liqo` bloggers ke... Diskusi pendakwah kontemporari ke... Bengkel penulisan ke...
  • Pertemuan yang berobjektif untuk berjumpa sesama kita... makan2 minum2... memperbaiki dan meneliti tulisan... bertukar-tukar idea.... berkenal-kenalan di antara bloggers politik, bloggers dakwah, bloggers hal ehwal pengguna dan alam sekitar, bloggers dalam bidang undang2... macam mana nak buat duit melalui tulisan-tulisan tu... dll...
  • Sdr Azizi Abdullah... Sdr Faisal Tehrani... Sdr Roslan SMS... dan ramai lagi yang lain boleh juga dipanggil dalam pertemuan tersebut .. untuk menimba pengalaman mereka-mereka ini dalam bidang tulisan.. Bagaimana mereka boleh `full time` dalam bidang penulisan blog ni...

Jadi bolehkah bloggers berperanan sebagai pendakwah kontemporari sehingga boleh menaikkan satu-satu kerajaan yang adil dan menjatuhkan kerajaan yang zalim......

So do not hesitate to contact me.......

No comments: